”Enfärgat är lättast att matcha med”

Håller du med citatet? En av de vanligaste färgerna vi bär är svart. Den fungerar till många olika tillfällen och går att matcha med det mesta. Svart får oss att känna oss bekväma, sexiga, eleganta eller till och med tvärtom, ensamma och dominanta.

Vi klär oss av bekvämlighet i det vanliga och omedvetet hur vi känner oss för tillfället. Klädvalen påverkar hur vi ser på oss själva och därför krävs det inte mycket för att hjälpa oss själva på traven. Hur du mår och vad du behöver extra styrka för kan du fixa med hjälp av att sätta en extra färg på vardagen med dina klädval.

Vill du känna dig på topp och där ingen negativitet kan förstöra din dag, tänk i så fall på hur färger påverkar dig. De gör det oavsett om du vill eller inte! Det är därför Stronger vill omringa och inspirera dig med ännu mer med härliga färger och motiv i din vardag.

Färgernas påverkan på vårt humör beror på hur de speglas i naturen. Därför är alla våra plagg naturinspirerade. Vi vill inspirera er till att bära mer färgglatt och känna er starka.

  • Blått svalkar oss och ger lugn och vila vid stressade situationer. Stela delar av kroppen, t.ex nacken, kan bli bättre när något blått läggs runt den.

  • Känner du dig lite nere är det gult du ska sikta på, det motverkar negativt tänkande och stärker ditt självförtroende. Gult är även en färg att sikta på vid mensbesvär eller när hormonerna spelar spratt.

  • Den lila färgen passar bra när lugn behöver infinna sig, den får oss att använda våra högsta nivåer av tänkande, seende och hörande utan att använda fysiska sinnen. Perfekt inför ett avslappnande yogapass.

  • Grönt, naturens färg, står för framgång och hjälper dig att bli ditt bästa jag. Grön är också bra vid trötthet och ger inre balans och harmoni.

Att träning får oss att må bra vet vi - att maxa dopaminer och endorfiner med extra färgklickar kan inte bli fel. För att du ska få ut det bästa av dig - ditt bästa jag. Våga bära färg, våga sticka ut, våga må underbart bra varje dag! Det funerar med ett så enkelt knep som att bära färgglada kläder, både till gymmet och till vardags. Det påverkar inte bara dig själv utan även människor runt omkring dig. Dessutom så fungerar kroppen mer effektivt vid träning när du är lycklig, du får bättre resultat och bättre självförtroende och vi kan lova dig att du känner dig minst lika snygg och självsäker i färger som i svart. Utmana dig själv - Get Stronger!