Vi tänkte ge dig lite drinkinspiration till frukosten eller efter träningen.
Vi ger dig våra egna 3 favoritsmoothies inspirerade efter några av våra favoritset. De måste provas!

Fiji Smoothie
Den första är en C-vitaminbomb och fylld med härligheter så som järn, aminosyror, selen, zink och kalcium. Perfekt året runt för att hålla dig frisk och allert!

Ingredienser:
2 glas
1 hongunsmelon
4 tsk torkade gojibär
4 tsk torkade tranbär
1 lime

Lägg bären i blöt i en timme innan du ska använda dem. Häll bären tillsammans med vattnet i mixern, mixa tills slät massa. Tillsätt den urgröpta melonen och pressa ut juicen från limen. Mixa allt till en god smoothie. Färdigt!

Vietnam Smoothie
Vår andra favorit är ett utmärkt val som mellanmål, här får du nyttiga fetter och nyttigheter som karoten och antioxidanter. Det blir en skön grön färg som får dig tillbaks på banan igen.

Ingredienser:
2 glas
2 avokado
1 mango
1/2 citron
2 dl vatten (alt. valfri nötdryck)

Skala avokadon, ta bort kärnan och skrapa ur fruktköttet. Skala mangon med en potatisskalare och skär försiktigt av fruktköttet runt kärnan. Pressa citronhalvan (undvik kärnor) i mixern och tillsätt frukt och vatten. Mixa!

Aloha Smoothie
Denna smoothien är inte super tropisk kanske men absolut värd att prova! Den är underbart god och ser pretty damn flawless ut! Vad kan gå fel med en rosa sockertopp liksom? Nom nom!

Ingredienser:
2 glas
1/4 mellanstor vattenmelon
3 dl hallon
5 myntablad

Skär vattenmelonen, skär ut fruktköttet och avlägsna kärnorna. Lägg i allt i mixern och så är det bara att mixa. As simple as that.